HET Scriptorium Een uitdagend en Leerzaam spel  voor groepen

Salon van Weleer

Oudegracht 290 werfkelder

3511 Nx Utrecht

www.salonvanweleer.nl

info@hetscriptorium.nl

06-45355966

Het Scriptorium NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP  OM TE RESERVEREN/boeken: Klik hier! EEN OUDERWETS MODERN TEAMSPEL
Scriptorium Het spel Extra's Reserveren Contact
ENGLISH VERSION OF THE GAME, HERE Overige Live-games

ANDERE SPELEN IN DE WERFKELDER

Buiten het Scriptorium is het ook nog mogelijk om drie andere Live-Games te spelen, te weten: Het Reliquiarium, het Purgatorium en het Refectorium.

HET RELIQUIARIUM

Het is een Live-Game met acteurs, slimme puzzels en spannende opdrachten met als doel om binnen 70 minuten het spel tot een goed einde te brengen. Hoe goed kunnen jullie met elkaar communiceren? De uitdaging wacht op jullie! Bezoek de website, klik hier!

HET PURGATORIUM

Het is een Live-Game met acteurs en spannende opdrachten met als doel om binnen 85 minuten het spel tot een goed einde te brengen. Hoe goed kunnen jullie situaties inschatten en ernaar gaan handelen? Weten jullie dilemma’s op te lossen? Bezoek de website, klik hier!

HET REFECTORIUM

Het is een Live-Game met acteurs en gezellige opdrachten met als doel om binnen 85 minuten een moord op te lossen tijdens een bruiloftsfeest. Hoe goed kunnen jullie strategische denken & handelen? Bezoek de website, klik hier!

Vergelijk de diverse Live-Games Met elkaar, klik hier!

BELLE’S MYSTERIËN DETECTIVE

In Belle’s Mysteriën Detective ga jij samen met je vrienden, collega’s en/of familieleden proberen om een moord op te lossen in 1910 in het plaatsje Vollenhoven (waar de villa van Mme. Belle de Fleurdelis staat). Jullie kunnen kiezen uit diverse moordscenario’s. Het is een Live-Game waarbij het gaat om samenwerking, effectief communiceren, fair play en strategisch handelen.  Bezoek de website, klik hier!